Detailed Notes on Iphone 5 repareren Rotterdam

IPHONE 5 REPARATEREN ROTTERDAM

Als je apple iphone five is gevallen en je iPhone 5 scherm kapot is, baal je er echt van. Gelukkig laat ik je in dit bericht zien hoe simpel het is om het scherm van de apple apple iphone 5 zelf te repareren. De reparatie van het scherm van de iPhone 5 duurt ongeveer 10 – fifteen minuten. In de reparatie movie clip in dit bericht laat ik je precies zien van A tot Z hoe jij het scherm van de iPhone 5 vervangt.

Belangrijk is dat je tijdens de reparatie erg voorzichtig bent. In de Motion picture hoor je mij ook veel zeggen dat je voorzichtig moet zijn voor de weerstanden op het moederbord van de apple iphone 5. Het hebben van goede apple iphone reparatieset is erg belangrijk, slecht gereedschap maakt repareren veel lastiger en kan daarnaast schroeven of zelf onderdelen in je apple iphone beschadigen en dat is natuurlijk wel het laatste wat je wilt.

iPhone five repareren Rotterdam scherm reparatie:

Tijdens de reparatie raden we aan om rustig en zorgvuldig te werk te gaan. Veel mensen vinden het lastig om alle schroeven goed op te bergen, speciaal voor deze mensen raden wij aan om een magnetische schroefmat te gebruiken. Tijdens de reparatie is het belangrijk om onderstaande on the internet movie goed te volgen (zo maak je geen fouten).


Bij het vervangen van een scherm moet je onderstaande onderdelen overzetten van het oude scherm naar het nieuwe scherm. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een voorgemonteerd apple iphone 5 scherm (dan hoef je niets higher than te zetten).

Overzetten bij apple iphone five repareren Rotterdam scherm:

Verschil standaard apple iphone five repareren Rotterdam scherm en A+ kwaliteit

Er zijn veel verschillende soorten apple apple iphone five schermen op de markt en zien we vaak prijzen die erg ver uit elkaar liggen. Bij heb je een gegarandeerd een goed apple iphone 5 scherm voor een eerlijke prijs. Alle schermen die wij verkopen zijn uitgebreid getest door een van de mensen uit het reparatie employees, zo weet je zeker dat je een goed werkend scherm ontvangt. De prijsverschillen tussen de schermen komt door onderstaande verschillen kwaliteit:

· De A+ kwaliteit heeft een beter LCD die hetzelfde beeld geeft als het originele scherm van Apple.

· De A+ kwaliteit scherm is sterker dan het standaard scherm en zal daarom minder snel barsten (zelfde sterkte als het originele scherm van Apple).

· De touch van het A+ kwaliteit scherm voelt beter en bij de standaard schermen ontstaat vaak ghost contact.

De standaard apple iphone 5 schermen hebben we expres niet meer in ons assortiment, omdat de Liquid crystal display niet de kwaliteit hebben die wel in Nederland gewend zijn. De touch bevriest vaak en de schermpjes reageren uit zichzelf.

Kom je er even niet uit?

Heel soms komt het voor dat het scherm na de reparatie niet meer werkt. Als eerste wil ik je een idea geven: doorway de batterij los te maken van het moederbord en vervolgens quick weer aan te sluiten wil je apple apple iphone wel eens Iphone 5 repareren Rotterdam opnieuw verbinding maken fulfilled het scherm. Vaak is dit de oplossing. Wanneer het scherm na het losmaken van de batterij nog steeds niet werkt dan kan het zijn dat het scherm dat je gekocht hebt defect of kapot is. Dit kan je controleren doorway het scherm op een andere apple apple iphone 5 aan te sluiten.

Direct aan de slag

Na het lezen van dit uitgebreide artikel en het bekijken van de reparatievideo weet je alles om zelf je scherm te repareren. Onthoud altijd dat het erg belangrijk is om gebruik te maken van goed gereedschap. maakt alleen gebruik van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit omdat wij niet achter de kwaliteit staan van slechte copy onderdelen. Hierboven heb je kunnen lezen wat de verschillen zijn in kwaliteit. Je kunt een apple apple iphone 5 scherm bestellen in onze webshop »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *